Jaaroverzicht 2014: Meest gelezen op MirandaLeest

Mijn persoonlijke favorieten van 2014 heb ik genoemd, maar wat lazen jullie nou graag op MirandaLeest? Dat is toch een heel ander lijstje. Op zich niet zo gek, want van mijn persoonlijke favorieten (fictie) verscheen alleen van Shotgun Lovesongs een recensie.

Jaaroverzicht 2014 Meest gelezen recensies

Gouden jaren – Annegreet van Bergen
Dit boek laat de concurrentie ver achter zich, want deze recensie kreeg afgelopen jaar veruit de meeste bezoekers op mijn blog. Ruim 3 keer zoveel als nummer 2. En terecht, want Gouden jaren is een heerlijk nostalgisch boek dat een prachtig beeld schetst van alle ontwikkelingen in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog. Voor de generatie van mijn ouders (en ouder) een feest der herkenning om te lezen. Voor iedereen die de periode niet zelf meemaakte een fascinerende kijkje in het dagelijks leven van onze ouders en grootouders. Ook een van mijn persoonlijke favorieten van het afgelopen jaar.
De recensie van Gouden jaren van Annegreet van bergen lezen kan hier

Kieft – Michel van Egmond
Helemaal niet zo gek dat dit boek de NS Publieksprijs won. Want het publiek is er duidelijk in geïnteresseerd. Ook het publiek van MirandaLeest, want mijn recensie over het relaas over de verslaving van oud-voetballer Wim Kieft werd druk bezocht. Ook als je geen interesse hebt in voetbal (zoals ik zelf) toch een boek dat tot de verbeelding spreekt.
De recensie van Kieft van Michel van Egmond lezen kan hier

Het huis aan de gouden bocht – Jessie Burton
Fictie gebaseerd op historische feiten, ik hou ervan. En jullie blijkbaar ook. Want de roman Het huis aan de gouden bocht was ook enorm populair in 2014.
De recensie van Het huis aan de gouden bocht van Jessie Burton lezen kan hier

Jij blijft bij mij – Maarten van Roozendaal
En hier ben ik zo ontzettend blij mee. Toegegeven, de recensie ging deels over de prachtige voorstelling Om Maarten in De Kleine Komedie. Maar het is goed om te weten dat er veel liefhebbers zijn van de muziek van Maarten van Roozendaal. Dit boek is een ware traktatie voor de fans, want bevat niet alleen de teksten en muziek, maar ook een cd met een selectie van Van Roozendaal’s mooiste nummers.
De recensie van Jij blijft bij mij van Maarten van Roozendaal en Om Maarten lezen kan hier

Veroordeeld – Karin Slaughter
Nou ja, Karin Slaughter heeft mijn recensie echt niet nodig, want haar schrijfstijl is inmiddels bij de meeste liefhebbers van literaire thrillers wel bekend. Ook haar meest recente boek, Veroordeeld, is weer een echte aanrader voor de thrillerliefhebbers.
De recensie van Veroordeeld van Karin Slaugter lezen kan hier

Hoewel ik voornamelijk recensies schrijf over boeken zijn er ook af en toe andere zaken die aandacht krijgen op MirandaLeest. Mijn blogs over nieuwe initiatieven zoals Elly’s Choice en Blendle werden ook druk bezocht het afgelopen jaar. En veel mensen waren benieuwd naar de Flow Special DIY en Libelle Bookazines. Verder werd ook mijn plog over De wereld draait buiten drukbezocht.

Benieuwd geworden naar de boeken van de meest gelezen recensies op MirandLeest? Je kunt ze direct bestellen via onderstaande link bij Bol.com (MirandaLeest ontvangt een kleine commissie)
[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000025959485,9200000027107478,9200000025901363,9200000030134844,9200000026257152″ name=”blog” sub_id=”meestgelezen2014″ link_color=”F3A703″ subtitle_color=”333333″ pricetype_color=”333333″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”05BFB0″ background_color=”FFFFFF” border_color=”AAAAAA” width=”640″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Required fields are marked *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.