Fijne feestdagen en een gelukkig 2015!

De komende dagen ga ik genieten van een korte kerstvakantie. Met hopelijk veel tijd om te lezen. Dus de komende dagen even geen updates op MirandaLeest. Maar in 2015 kun je hier natuurlijk weer gewoon terecht voor recensies en andere fijne blogposts. Bovendien bestaat MirandaLeest op 19 januari 2015 precies een jaar, dus dat gaat zeker gevierd worden.

Ik wens alle bezoekers van MirandaLeest hele fijne feestdagen en een bijzonder mooi en fantastisch 2015! Tot snel in het nieuwe jaar.

Merry Christmas by Oliver Jeffers

Merry Christmas by Oliver Jeffers. © Oliver Jeffers

Nog even bijlezen? Ik maakte een jaaroverzicht van 2014. Hieronder vind je de links:
Favoriete boeken van 2014: Fictie
Favoriete boeken van 2014: Non-fictie
Meest gelezen recensies op MirandaLeest van 2014

Stop - Chantal van Gastel. Gratis kerstverhaalPlus nog een extra leescadeautje voor de feestdagen. Chantal van Gastel schreef een speciaal kerstverhaal, Stop. Omdat ik mee heb gedaan aan de blogtour van haar boek Ik wist het, mag ik mijn lezers dit verhaal (in epub-vorm) ook aanbieden. In Stop lees je het verhaal van Mia dat voorafging aan Ik wist het. Bovendien bevat het e-boek ook nog een bon waarmee je Ik wist het met korting kunt aanschaffen. Win-win situatie dus! Je kunt het verhaal hier downloaden (tot en met 5 januari). Veel leesplezier.

3 gedachten over “Fijne feestdagen en een gelukkig 2015!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.