Blogverjaardag + winactie

Vandaag is het Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. De goede voornemens zijn al in het water gevallen, de vakanties zijn nog ver weg en de dagen zijn kort. Maar van Blue Monday is op MirandaLeest vandaag echt geen sprake. Want precies één jaar geleden verscheen de eerste blogpost (over de voorjaarspresentatie 2014 van uitgeverij De Harmonie). En dus vier ik vandaag mijn eerste blogverjaardag. Hieperdepiep Hoera! Feestje dus.I like to party and by party I mean read books

Gevonden op Pinterest

Een jaar MirandaLeest
Sinds dat eerste bericht is het supersnel gegaan en heb ik zoveel leuke bloggerelateerde dingen meegemaakt. Zo had ik leuk contact met verschillende uitgeverijen, mocht ik de nodige recensie-exemplaren ontvangen, deed ik mee aan een heuse blogtour en ontmoette ik een heleboel gezellige collegabloggers.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de 106 blogberichten, waarvan 44 recensies en de 13.000 unieke bezoekers uit maar liefs 91 landen. Dat had ik nooit gedacht toen ik puur voor mijn eigen lol begon met dit blog. Ik ben er enorm trots op en ga natuurlijk gewoon met veel enthousiasme verder.

Shotgun Lovesongs - Nickolas ButlerWinactie: Maak kans op Shotgun Lovesongs van Nickolas Butler
Genoeg te vieren dus. En hoe kan dat beter dan met een winactie? Mijn favoriete boek van 2014 (en van mijn eerste blogjaar) was zonder twijfel Shotgun Lovesongs van Nickolas Butler (lees mijn recensie hier), een schitterend verhaal over liefde, vriendschap en muziek. Daar maak ik graag iemand blij mee.

Hoe doe je mee? Simpel. Laat hieronder een bericht achter. Vergeet niet je e-mail adres in te vullen (deze wordt niet gepubliceerd). Meedoen kan tot en met dinsdag 27 januari 2015.

Op naar weer een prachtig jaar vol spannende blogavonturen!

Deze actie is afgelopen. Meedoen is niet meer mogelijk.

Vergelijkbare berichten

28 reacties

 1. Allereerst natuurlijk proficiat met de verjaardag van je blog!

 2. Hi,

  Gefeliciteerd! Je blog leest fijn en stimuleert tot lezen, dank!

  Groeten

 3. Gefeliciteerd! Zeker een feestje waard. Ik vertelde al eerder over mijn reading challenge voor 2015 en daarbij stond ook een boek van een auteur waar ik nog nooit van heb gehoord. Omdat jij zo enthousiast was over Shotgun Lovesongs heb ik die nu al bij de boekhandel besteld. Ik hoef hem dus niet te winnen, maar ga hem zeker wel lezen! Ik laat je weten wat ik ervan vond.

  Groetjes,
  Joska

 4. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Kijk uit naar je volgende jaar vol blogavonturen!
  Ik ben benieuwd naar dit boek en zou hem heel graag lezen!

 5. Gefeliciteerd met deze eerste mijlpaal! Ik doe de deur nog graag weer open als Henk nieuwe pakjes voor je brengt 🙂

 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Veel mensen houden het volgens mij niet vol, heel goed!
  Je recensie is heel overtuigend, ik doe heel graag mee!

 7. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee, want jij hebt mij het boek aangeraden met de Book Bloggers Card Exchange, nietwaar? Leuke winactie!

 8. Hoihoi. Gefeliciteerd! Ga zo door! Het lijkt me echt super gaaf om dit boek te krijgen!

 9. Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik doe graag mee aan je actie. Heb het boek toevallig vorige week in mijn handen gehad bij de bieb maar bedacht me dat ik nog genoeg had liggen wat eerst uit moest…

 10. Gefeliciteerd!!!
  Ik doe graag met de actie.
  Ken het boek niet, eerlijk gezegd ook nog nooit van gehoord, dus ben erg benieuwd!!
  Liefs

 11. Dat lijkt me super! Ik ben gek op lezen en dit boek heb ik nog niet gelezen.

 12. Allereerst gefeliciteerd!!! Alweer één jaar een blog: leuk hoor! Ik hoop dat er nog heel veel geschreven jaren zullen volgen! 😀
  Het boek zou ik heel graag willen lezen, dus ik doe gráág mee! 🙂

 13. Gefeliciteerd!!! Ik lees je recensies altijd met veel plezier en heb door jouw recensie Shotgun Lovesongs hoog op mijn verlanglijstje staan!

Reacties zijn gesloten.