Stay tuned

Er liggen zoveel fijne boeken (van onder andere Sara Kroos en Austin Kleon) te wachten waar ik een recensie over mag schrijven en ik heb ook nog tal van ideetjes voor andere blogposts. Maar het ontbreekt me momenteel even aan tijd en concentratie om ze verder uit te werken. Vanwege druk, druk, druk op het werk en heel veel andere (leuke) dingen, zoals theateruitjes (NUHR, Kamagurka en Dolf Jansen onder andere), voorbereidingen op een stedentripje naar Berlijn en een onverwachts bezoekje aan een concert van de Foo Fighters! Helemaal niet erg, want ‘wat in het vat zit verzuurt niet’. Dus binnenkort weer regelmatig berichten hier. Stay tuned!

In de tussentijd vast even een filmpje van Austin Kleon over zijn Steal Like an Artist Journal (waar snel een recensie van online komt). Ik was al fan van zijn boeken Steal Like an Artist (en de gelijknamige TED-talk) en Show Your Work. Dit journal is een prachtige aanvulling, het staat vol met originele opdrachten en oefeningen waarvan de creativiteit lekker gaat stromen.

In onderstaande video vertelt Kleon over hoe je zijn Steal Like an Artist Journal kunt gebruiken en laat hij ook veel voorbeelden zien van zijn eigen journals en die van andere kunstenaars, schrijvers en artiesten. Enorm inspirerend.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.