Winactie: Maak kans op Hoe open ik een boek van Stefan Verwey

Wie jarig is trakteert. Vandaag (16 september) word ik een jaartje ouder, dus een mooi moment voor mijn eerste winactie. Ik geef een exemplaar weg van Hoe open ik een boek van Stefan Verwey, een boek met de leukste cartoons uit de Volkskrant. Echt een heel leuk cadeautje voor boekenliefhebbers (al zeg ik het zelf).

Hoe open ik een boek - Stefan Verwey

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel. Laat hieronder een reactie achter en vertel wat volgens jou een leuk cadeautje is voor boekenliefhebbers. Vergeet niet je mailadres achter te laten (deze wordt niet gepubliceerd), zodat ik contact met je kan opnemen als je de winnaar bent. Meedoen kan tot en met 30 september 2014 en alleen met een postadres in Nederland of Belgiรซ.

*** Deze actie is afgelopen. Meedoen (en reageren) is niet meer mogelijk ***

28 gedachten over “Winactie: Maak kans op Hoe open ik een boek van Stefan Verwey”

 1. Gefeliciteerd !
  En waar je boek liefhebbers blij mee maakt, heel saai maar met een boek. Ik stuiter nog steeds door de kamer als er een mooi boek bezorgd wordt.
  Of een boekenbon
  Een leuke mok , met tekst over boeken erop
  Mooie boekenleggers
  En….

 2. Een gigantische theemok! Er is tot op heden geen mok groot genoeg. Ik vind thee erg lekker tijdens het lezen, maar wil niet stoppen met lezen als de thee op is. Stoppen met lezen is immers erg lastig. Dus een gigamok waar je een hele avond mee kan doen!

 3. Gefeliciteerd met je jubileum! Tja, wat is een leuk cadeautje voor een boekenliefhebber… Als je een echte liefhebber bent, is eigenlijk alles wat maar enigszins raakvlakken heeft met lezen/boeken goed…;-)

 4. Tja wat geef je een boekenliefhebber een boek natuurlijk ๐Ÿ™‚ maar niet zomaar een boek nee een leuk pakketje. Een boek met een paar zakjes lekker thee bonbons erbij en zo kan de boekenliefhebber onder het genoot van een bakkie thee en iets lekkers genieten van zijn/haar met zorg (door mij) uitgekozen boek.

 5. Is een boek niet altijd een perfect cadeau voor een boekenliefhebber;) Hihi. Dit is denk ik een hilarisch boekje en boekenliefhebbers zijn nu eenmaal gek op boekengrapjes.

 6. Gefeliciteeeeeerd!
  Een perfect boekenliefhebber kado?
  Alles wat met boeken te maken heeft.
  Van boeken tot boekenbonnen tot boekenleggers
  ๐Ÿ™‚

 7. Oh wat leuk, ik doe graag mee! Ik vind zo’n boek die je als steun kunt gebruiken (waar je dus weer boeken op kan leggen) aan de muur een leuk cadeau!

 8. Gefeliciteerd! Naast een boekenbon of een boek geef ik er een kaars en lucifers bij. Mocht de stroom uitvallen kan er altijd verder gelezen worden in het boek waar diegene in bezig is ๐Ÿ™‚

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag! Een leuk cadeautje voor boekenliefhebbers, hmz….. ik geef zelf graag een boek cadeau (en bewaar de kassabon voor het geval dat….). In dit geval zou ik het lievelingsboek van de jarige kopen en dan alle moeite doen die het mogelijk maakt om het te laten signeren door de schrijver en het zo cadeau geven ๐Ÿ™‚

 10. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd Miranda ! Een leuk cadeau voor wen boekenliefhebber ? Een boek van de lievelingsauteur van de jarige, als hij/zij die nog niet heeft natuurlijk . En gisteren heb ik boeken-vouwkunst gezien. Dat zou ik maken voor de jarige.
  Van een oud boek kun je dan de bladzijden tot een woord of tekeningetje vouwen. Heel origineel vond ik. Dat ga ik een keer proberen. Ik doe mee met je leuke winactie

 11. Gefeliciteerd! En wat een leuke winactie. Ik vind de cartoons in de Volkskrant altijd erg leuk.

  Eerlijk gezegd geef ik een boekenliefhebber het liefst een boek! Maar een opschrijfboekje dat eruit zit als een echt boek is ook leuk (bijv. bij Waterstones, verschillende covers)

 12. Van harte proficiat met je verjaardag; ik geniet altijd van je blog.
  Nog een fijne en mooie verjaardag toegewenst met vele leuke, onverwachte cadeautjes

 13. Ten eerste van harte gefeliciteerd met je jubileum! Dat er maar vele jaren mogen volgen.

  En tja, wat geef je een boekenliefhebber als verjaardagscadeau? Dat is natuurlijk een inkoppertje, want iets beters dan een boek is er natuurlijk niet!

  Ik zou er een leuke boekenlegger bij geven, zoals bijvoorbeeld de gave sprout boekenlegger: http://www.cadeau-cadeau.nl/sprout-boekenlegger.html

 14. Gefeliciteerd met je verjaardag!!
  De linnen tasjes van Blossom Books zijn een leuk cadeautje voor een boekenliefhebber, vind ik. Ik heb er zelf eentje met “Eat, sleep, read, repeat” op en ik heb altijd heel veel bekijks ๐Ÿ™‚

 15. Gefeliciteerd!
  Een fijn kadootje kan van een magnetische boeklegger tot een boek of boekenbon gaan. Altijd leuk om te geven of te krijgen ๐Ÿ™‚

 16. Ha Miranda, gefeliciteerd met je verjaardag!
  Mij maak je altijd heel blij met een boekenbon. Verder vind ik de producten van Plint ook echt te gek!

 17. Gelukkige verjaardag! ๐Ÿ™‚ Het allerleukste cadeautje is een boekenpakketje natuurlijk! ๐Ÿ˜‰ Of een leuke boekenlegger, een grote koffiemok voor tijdens het lezen, een nieuw boekenrek (want altijd plaats te kort), een accessoire dat verwijst naar je lievelingsboek, een dvd van je lievelingsboekverfilming, enz.

 18. Van harte gefeliciteerd! Deze boekenwurm wordt naast boeken ook erg blij van originele boekenleggers en een armband met miniatuurboekenbedeltjes ๐Ÿ™‚

 19. Een heel groot kussen voor op de bank of in bed! zodat je lekker achterover kunt zakken. een heleboel kleintjes is maar niks.

 20. Ha Miranda,

  Echte Boekenliefhebbers worden blij van:
  – Authentieke boekwinkeltjes
  – Snuffelboekenplanken
  – De bibliotheek Nationale in Parijs (wat mij betreft mooiste plek ooit gezien)
  – Boeken die al heel lang op je verlanglijst staan
  – De stiltecoupรฉ in de NS ๐Ÿ˜‰

  Niet echt dingen die je zo een twee, drie cadeau kan geven. Dat is nou juist het bijzondere aan boekliefhebbers. Geluk zit in een klein (lees)hoekje.

 21. ik doe mee!
  natuurlijk is een boekenbon altijd geschikt maar het beste is toch een boek met een genre dat die persoon geweldig vindt om te lezen!

 22. Gefeliciteerd, Miranda! Als je een cadeautje voor een boekenliefhebber zoekt (of als je zelf een boekenliefhebber bent), kun je je hart ophalen bij The Literary Gift Company. Daar hebben ze zulke leuke spullen! Ik heb er zelf nog nooit iets besteld, maar ik ben bang dat het er toch een keer van zal komen… ๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten.