Eat, sleep, read, repeat

Mijn vakanties bestaan meestal uit veel zien, rondreizen en veel verschillende plaatsen of bezienswaardigheden bekijken. Dit jaar had ik echter heel veel zin in een relaxvakantie. Dus het werd een weekje Playa Blanca op Lanzarote. En is heel goed samen te vatten als eat, sleep, read, repeat. Een kort verslagje van mijn vakantie, in plog vorm.

Lanzarote
Zoals het een goed boekblogger betaamt had ik genoeg leesvoer bij me. The Rosie Project van Graeme Simsion, What a girl wants van Lindsey Kelk, Beter dan fictie van verschillende auteurs, Augustus van John Williams, Shotgun lovesongs van Nickolas Butler, Mr. Mercedes van Stephen King, Literary Listography en een creatief kleurboek (gescoord bij Action voor 1 euro) Ook had ik nog mijn Kobo e-reader bij me, met de september selectie van Elly’s Choice, Hemelvaart van Judith Koelemeijer en Zeevonk van Josha Zwaan. Oh ja, en toen ik pakweg 5 minuten op Schiphol was en even in de Ako rondkeek (je moet wat als je op je vlucht wacht) nam ik ook nog Shopah0lic to the Stars mee van Sophie Kinsella. Je zal maar zonder boeken komen te zitten 😉

 

Lanzarote, H10 Sentido White suites
Ik verbleef een weekje in H10 Sentido White Suites in Playa Blanca. Een Adults Only hotel. Kan het iedereen aanraden (tenzij je met je kinderen op vakantie bent natuurlijk, dan is het een beetje zielig als de kinderen buiten moeten blijven ;-)). Heerlijk rustig. En na aankomst ontdekte ik in de bar (bibliotheek?) al snel deze goedgevulde boekenkast. Mocht ik onverhoopt zonder leesvoer komen te zitten dan is de redding dus nabij. Ook was er op loopafstand nog een boekwinkel, helaas kon ik die na de eerste keer dat ik er toevallig langsliep niet meer vinden. Misschien maar beter ook, ik had tenslotte genoeg leesvoer mee en in de buurt.
Lanzarote, H10 Sentido White suites
Van vakantie vieren word je lui. Dus als helemaal naar de bar (bibliotheek) lopen nou te veel moeite is (of weer op zoek gaan naar die boekhandel) als je lekker aan het zwembad ligt te chillen, dan kun je ook nog terecht in de cabana (of hoe noem je zoiets), waar ook nog eens een kleine selectie te leen is. Zelf heb het bij mijn eigen leesvoer gehouden, maar er werd gretig gebruik gemaakt van deze mini bibbliotheek. Iedere dag waren er wel een paar mensen die hier een boek uitkozen.

 

lezen op Lanzarote
Maar goed, ik had dus genoeg leesvoer bij me. Ik lag bijvoorbeeld heerlijk te lezen aan het zwembad. Ik las 3 boeken op mijn e-reader: Hemelvaart van Judith Koelemeijer, Zeevonk van Josha Zwaan en Huisje, boompje, feestje van Jill Mansel.
lezen op Lanzarote
Maar ook op het terras van mijn hotelkamer (suite) was het goed toeven met een boek. Naast de digitale boeken las ik ook nog What a girl wants van Lindsey Kelk, Shopaholic to the Stars van Sophie Kinsella, Mr. Mercedes van Stephen King en The Rosie Project van Graeme Simsion. En ik heb een begin gemaakt in Augustus van John Williams.

 

lezen op Lanzarote
Ik las dus in totaal 7 boeken uit in 8 dagen! Vooral lekker makkelijk leesvoer, maar daar is het vakantie voor. Je zou kunnen zeggen dat ik sneller las dan mijn eigen schaduw.

Gelukkig hoef ik pas 2 oktober weer aan het werk, dus ik kan nog even heerlijk nagenieten van de vakantie. Maar zo’n weekje eat, sleep, read, repeat was heerlijk.

p.s: Je kunt nog tot en met 30 september meedoen aan mijn winactie. Hoe je kans maakt op een exemplaar van Hoe open ik een boek van Stefan Verwey lees je hier.

5 gedachten over “Eat, sleep, read, repeat”

  1. Wahaa wat een superleuk verslag zo in plogvorm!! Ik had niets eens door dat je op vakantie was, zo te horen heb je het heerlijk gehad!

    Het hotel bookmark ik gelijk, ik heb een keer op een bungalowpark gezeten terwijl 1 regio van NL al schoolvakantie gehad, totaal niet aan gedacht, voortaan let ik daar op hahaha.

    Wat heb je heerlijk veel gelezen Miranda!!

    1. Ja, het was zalig. En het inplannen van een aantal blogposts was dus geslaagd 🙂
      Hotel was inderdaad zalig, wist niet eens dat zoiets bestond, maar toen ik het toevallig tegenkwam wist ik gelijk dat het iets voor mij was 🙂 Heeft ook zeker geholpen bij de hoeveelheid boeken die ik heb gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.