Winnen! Onderweg met Roadie van Thomas Acda

Recensie: onderweg met Roadie - Thomas Acda (blogtour)

Eerder deze week mocht ik de blogtour aftrappen en verscheen mijn recensie van Onderweg met Roadie van Thomas Acda. Misschien ben je naar aanleiding daarvan wel benieuwd geworden naar het boek, of wellicht was je dat sowieso al. Dat komt goed uit, want ik mag van Uitgeverij Lebowski een exemplaar weggeven aan één van mijn lezers.

Wat moet je daar voor doen? 

  1. Like de pagina van MirandaLeest op Facebook
  2. Laat een reactie achter onderaan deze blogpost en laat me weten waarom jij zo benieuwd bent naar Onderweg met Roadie van Thomas Acda.

Eenvoudig toch? Meedoen kan tot en met dinsdag 15 september 2015. Op woensdag 16 september maak ik de winnaar bekend.

p.s: wil je je kansen spreiden? De blogtour rond Onderweg met Roadie van Thomas Acda is nog volop bezig. Blogcollega’s Femke van More Delight en Connie van Connie’s Boekkies deelden hun recensies al en ook op hun blogs kun je een exemplaar winnen. Op de site van Uitgeverij Lebowski kun je zien wie er nog meer meedoen aan de blogtour.

Deze actie is afgelopen. Reageren is niet meer mogelijk.

24 reacties