Winactie: win 2 kaarten voor Mijn Amerika van Mart Smeets

Zelf las ik met veel plezier het onlangs verschenen Mijn Amerika van Mart Smeets. Prachtige verhalen over zijn reizen door Amerika, met veel aandacht voor geschiedenis, sport en muziek.

Woensdag 20 december om 20.00 in Rotterdam
Op woensdag 2o december, van 20.00 tot 21.30, vertelt Smeets hier meer over in het bibliotheektheater van de bibliotheek van Rotterdam (locatie Hoogstraat 110). Een avond waarin Smeets je meeneemt naar het Memphis van Elvis Presley, het Murfreesboro waar zijn zoon Tjerk honkbalde en het kippenvelmoment toen Sweet Caroline van Neil Diamond in Fenway Park werd gespeeld, vlak na de aanslag bij de Boston Marathon.

Win 2 kaarten
In samenwerking met de bibliotheek van Rotterdam mag ik 2 kaarten weggeven voor deze avond. Dus lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Laat hieronder een reactie achter, en wie weet kun jij dan op 20 december luisteren naar de Amerika-verhalen van Mart Smeets. Meedoen kan tot en met zondag 17 december. De winnaar krijgt maandag 18 december bericht van mij per e-mail. Deze winactie is afgelopen.

Meer informatie over het evenement vind je op Facebook.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Hoi, ik wil er graag bij zijn en heb een vraag aan Mart Smeets, nu hij in Rotterdam is. Hoe zou hij de voetbalclubs Feyenoord en Sparta typeren?
    Groetjes, Pieter

Reacties zijn gesloten.