Volg MirandaLeest

Heel leuk dat je mijn blog bezoekt. Wist je dat je MirandaLeest ook op diverse manieren, via sociale media en blogreaders kunt volgen?

MirandaLeest op Bloglovin’
Via Bloglovin’ kun je al je favoriete blogs eenvoudig volgen. Zo mis je dus nooit een bericht. Daarnaast kun je er ook posts bewaren, delen en nieuwe blogs ontdekken.
MirandaLeest volgen via Bloglovin’

Rss-feed voor je favoriete rss-reader
Een rss-feed haalt de berichten van een blog dat je wilt volgen op en toont ze in de rss-reader van jouw keuze. Heel makkelijk. Zelf gebruik ik Feedly om al mijn favoriete blogs bij te houden. En op de iPad gebruik ik de app Newsify.
De rss-feed van MirandaLeest

MirandaLeest op Twitter
Ik ben dol op Twitter, al voordat ik mijn blog begon, maakte ik er veel gebruik van. Het is een ideale manier om het laatste nieuws te volgen, makkelijk contact te leggen met volgers en andere Twitteraars en ik heb er al veel leuke gesprekken gevoerd. Mijn twitter-account is een mix van blogpost, boekennieuws en persoonlijke posts.
Volg MirandaLeest op Twitter

MirandaLeest op Facebook
Voor mijn blog heb ik ook een pagina gemaakt op Facebook. Ik post er berichten zodra er een nieuwe blogpost online staat, en probeer ook regelmatig andere leuke boekennieuwtjes of weetjes te delen.
Like MirandaLeest op Facebook

MirandaLeest op GoodReads
Altijd op de hoogte blijven van wat ik aan het lezen ben? Of wat je vrienden lezen? Dat kan heel makkelijk via GoodReads. Ik gebruik het vooral om voor mezelf bij te houden wat ik gelezen heb of wat ik nog wil lezen. Maar je vindt op GoodReads veel meer, natuurlijk heel veel recensies en waarderingen van boeken, maar ook zijn er veel auteurs op GoodReads actief. Ik ben bijvoorbeeld bevriend met Karin Slaughter! Ook zijn kun je regelmatig meedoen aan winacties.
MirandLeest op GoodReads

MirandaLeest op Instagram
Mijn persoonlijke Instagram-account, dus het gaat niet alleen maar over boeken (wel vaak hoor). Ik mag ook graag foto’s delen van leuke dingen die ik meemaak, mooie landschappen en grappige momenten.
MirandaLeest op Instagram

MirandaLeest op Pinterest
Uren kan ik verdoen op Pinterest. Mooie plaatjes bekijken van typografie, overheerlijke gerechten, bijzondere quotes, grappige boekenplaatjes en ga zo maar door. Ik heb een aantal borden aangemaakt waar ik bijvoorbeeld bijzondere boekomslagen pin, toffe bandposters bewaar, lekkere recepten die ik nog een keer wil uitproberen verzamel (maar dat gebeurt uiteindelijk vrijwel nooit) en, voor als ik weer in een sportieve fase zit, hardloopmotivatie opzoek.
MirandaLeest op Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.