Winactie! Twee jaar MirandaLeest

Het is boekenweek! Een uitstekend moment om eindelijk de winactie (die ik al in januari aankondigde wegens het tweejarig bestaan van MirandaLeest) te laten plaatsvinden. Dus lees snel verder hoe je meedoet en wat er te winnen valt.

Winactie MirandaLeest - maak kans op Het verloren contintent van Bill Bryson of Onderweg met Roadie van Thomas Acda

Wat kun je winnen?

Het verloren contintent – Bill Bryson
Absoluut een van mijn favoriete Bill Bryson boeken. Ik heb het zelf al zeker een keer of vijf gelezen en iedere keer vind ik het weer even geweldig. Het heeft die typische Bryson humor, gaat over mijn favoriete vakantieland (Amerika) en staat vol met echte Brysoniaanse observaties. Ik schreef van dit boek geen recensie, maar schreef wel een aantal andere berichten over Bill Bryson.

Onderweg met Roadie – Thomas Acda*
Met dank aan Uitgeverij Lebowski was ik ineens in het bezit van twee exemplaren van dit debuut van Thomas Acda. Ik vond het een heerlijk boek, het staat boordevol met typische Acda-humor en prachtige zinnen die zo uit een liedtekst lijken te komen. (Lees ook mijn volledige recensie van Onderweg met Roadie van Thomas Acda).

Meedoen met de winactie?

Dat is eenvoudig. Laat hieronder in een reactie weten op welk boek je graag kans maakt (dat van Bill Bryson of Thomas Acda) en waarom je dat boek graag zou willen lezen. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen. Deze wordt niet zichtbaar op de site, maar is alleen om contact met je op te nemen mocht je de gelukkige winnaar zijn. De winactie loopt tot en met zondag 20 maart. Succes!

Deze actie is afgelopen. Meedoen is niet meer mogelijk.

Nog meer winnen?
Tijdens het Boekenfestijn kocht ik ook nog een boek van David Sedaris. Die bewaar ik nog even voor een volgende winactie op Facebook, later dit jaar. Volg MirandaLeest op Facebook en dan ben je als eerste op de hoogte.

*Let op: dit gaat om een ongecorrigeerd leesexemplaar. Je merkt daar verder eigenlijk weinig van, leest als een regulier boek en is bovendien ook nog een uniek collecters-item!

Vergelijkbare berichten

21 reacties

 1. Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! Dat er nog maar vele jaren vol toffe blogposts bij mogen komen 😀 Ik maak graag kans op Onderweg met Roadie; ben echt super benieuwd naar het debuut van Thomas Acda!

 2. Het verloren contintent – Bill Bryson lijkt me een mooi boek met humor ,en ik wil het graag lezen

 3. Gefeliciteerd met je blog-jubileum!
  Jouw voorliefde voor Amerika als vakantieland deel ik vol overtuiging. Ik zou het dus heel leuk vinden om ‘Het verloren continent’ van Bill Bryson te winnen!

 4. Gefeliciteerd met je jubileum! Graag zou ik het boek van Thomas Acda winnen! Ik ben groot fan van zijn muziek, graag zou ik kennismaken met zijn boek.

 5. Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Omdat jij altijd zo enthousiast bent over Bill Bryson, zou ik wel graag willen weten waarom! Dus ik zou kiezen voor Het verloren continent 😉

 6. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd!
  Ik zou graag het boek van Thomas Acda willen winnen ik vind hem namelijk goed als zanger en acteur en ben zeer benieuwd naar zijn schrijfkunsten, ik verwacht ook hier dat ik om hem kan lachen:)

 7. Van harte gefeliciteerd met je mooie mijlpaal!!

  Voor wat betreft jouw leuke winactie maak ik graag kans op ‘Onderweg met Roadie’ van Thomas Acda

 8. Van harte gefeliciteerd! Ik loot graag mee voor het boek van Bill Bryson. Zijn boeken zijn geweldig en deze spreekt mij ook enorm aan.

 9. Alsnog Gefeliciteerd! Wat een gave boeken!Het is echt moeilijk kiezen. Wat gaaf dat het echt het origineel is. Als ik moet kiezen ga ik voor Bill Bryson.

 10. Gefeliciteerd met het tweejarige bestaan van je blog!ik zou heel graag ‘Het verloren continent’ van Bill Bryson willen lezen,omdat ik gelezen heb dat hij ook bekend staat om zijn humor en ik wel zin heb in een lekker gek en positief boek!

 11. Gefeliciteerd met je blog-jubileum! Ik zou graag het boek van Bill Bryson willen winnen, ik heb zijn boek over Engeland gelezen en door jouw enthousiasme ben ik wel erg benieuwd naar Het verloren continent!

 12. Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee voor het boek van Thomas Acda, die lijkt me ontzettend leuk!

 13. Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! Zelf doe ik graag mee voor Onderweg met Roadie. Dat lijkt me een erg tof boek!

 14. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Heb alleen de film Walk in the Woods gezien, terwijl ik normaal meer van de boeken ben, ben dus erg benieuwd naar het boek van Bill Bryson.

 15. Gefeliciteerd met je blogjubileum, ik doe graag mee voor: ‘Het verloren continent’ van Bill Bryson.

 16. Het verloren contintent – Bill Bryson heb ik natuuuurlijk al in de kast staan EN gelezen; prachtboek!

  Naar het boek van Thomas Acda ben ik zeer benieuwd. Meestal heb ik het niet zo op acteurs of zangers ‘die ook zo nodig een boek moeten schrijven’ (en door hun bekendheid natuurlijk ook meteen 3 uitgeverijen voor hun deur hebben staan, ongeacht de kwaliteit van hun manuscript)
  Maar in het geval van Acda maak ik graag een uitzondering omdat zijn songteksten idd vaak erg grappig, raak en simpel zijn en daar ben ik wel even aan toe op dit moment! Mijn leven is op dit moment behoorlijk gecompliceerd dus ik zou erg graag met een boek kunnen lachen:-)

 17. Ik wil graag Het verloren contintent van Bill Bryson winnen. Ik heb zelf maar een paar boeken die ik meermaals gelezen heb. Als ik hier lzie dat jij dit boek al 5 keer gelezen hebt, wordt ik meteen razend nieuwsgierig naar wat dit verhaal precies van de andere (die je maar één keer leest) onderscheidt.

 18. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik heb met veel plezier al een paar boeken van Bryson gelezen, maar deze nog niet.

 19. Leuk!! Ik doe heel graag mee voor het boek van Bill Bryson, hij schrijft ZO goed! Bijvoorbeeld zijn kleine geschiedenis van alles, echt top!

Reacties zijn gesloten.