Winactie! Twee jaar MirandaLeest

Het is boekenweek! Een uitstekend moment om eindelijk de winactie (die ik al in januari aankondigde wegens het tweejarig bestaan van MirandaLeest) te laten plaatsvinden. Dus lees snel verder hoe je meedoet en wat er te winnen valt.

Winactie MirandaLeest - maak kans op Het verloren contintent van Bill Bryson of Onderweg met Roadie van Thomas Acda

Wat kun je winnen?

Het verloren contintent – Bill Bryson
Absoluut een van mijn favoriete Bill Bryson boeken. Ik heb het zelf al zeker een keer of vijf gelezen en iedere keer vind ik het weer even geweldig. Het heeft die typische Bryson humor, gaat over mijn favoriete vakantieland (Amerika) en staat vol met echte Brysoniaanse observaties. Ik schreef van dit boek geen recensie, maar schreef wel een aantal andere berichten over Bill Bryson.

Onderweg met Roadie – Thomas Acda*
Met dank aan Uitgeverij Lebowski was ik ineens in het bezit van twee exemplaren van dit debuut van Thomas Acda. Ik vond het een heerlijk boek, het staat boordevol met typische Acda-humor en prachtige zinnen die zo uit een liedtekst lijken te komen. (Lees ook mijn volledige recensie van Onderweg met Roadie van Thomas Acda).

Meedoen met de winactie?

Dat is eenvoudig. Laat hieronder in een reactie weten op welk boek je graag kans maakt (dat van Bill Bryson of Thomas Acda) en waarom je dat boek graag zou willen lezen. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen. Deze wordt niet zichtbaar op de site, maar is alleen om contact met je op te nemen mocht je de gelukkige winnaar zijn. De winactie loopt tot en met zondag 20 maart. Succes!

Deze actie is afgelopen. Meedoen is niet meer mogelijk.

Nog meer winnen?
Tijdens het Boekenfestijn kocht ik ook nog een boek van David Sedaris. Die bewaar ik nog even voor een volgende winactie op Facebook, later dit jaar. Volg MirandaLeest op Facebook en dan ben je als eerste op de hoogte.

*Let op: dit gaat om een ongecorrigeerd leesexemplaar. Je merkt daar verder eigenlijk weinig van, leest als een regulier boek en is bovendien ook nog een uniek collecters-item!