|

Heruitgave Shotgun Lovesongs – Nickolas Butler

Shotgun Lovesongs, Terugkeer naar Little Wing - Nickolas Butler

Bij het doorkijken van de zomerbrochures van uitgevers maakte mijn hart even een sprongetje. Want zag ik daar nou een nieuw boek van Nickolas Butler? Terugkeer naar Little Wing. Diezelfde Nickolas Butler was vorig jaar verantwoordelijk voor mijn favoriete boek van 2014, Shotgun Lovesongs. Een werkelijk schitterend boek dat leest als een countrysong over liefde, vriendschap en muziek.

Jammer genoeg (voor mij) bleek het om een heruitgave te gaan. Het is dus gewoon Shotgun Lovesongs, maar dan onder een andere titel. Persoonlijk vind ik de oorspronkelijke titel passender. Maar wat maakt het uit, een beetje extra aandacht voor dit juweeltje is nooit weg. Dus of je nou Shotgun Lovesongs (in het Engels of het Nederlands) gaat lezen of Terugkeer naar Little Wing, ik kan het van harte aanraden. Terugkeer naar Little Wing is vanaf 30 juni beschikbaar.

Lees mijn volledige recensie van Shotgun Lovesongs (of Terugkeer naar Little Wing) van Nickolas Butler

Direct bestellen? Dat kan bij Bol.com via onderstaande links (de eerste twee zijn de Nederlandse uitgaven, de derde en vierde optie de Engelse. Het plaatje bij Terugkeer naar Little Wing klopt niet op bol.com, maar het is wel het juiste boek). MirandaLeest ontvangt een kleine commissie als je via onderstaande links bestelt.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.