Zijn er cadeautjes bij?

“Zijn er cadeautjes bij?”, vroeg de verkoopster bij het afrekenen.
“Ehm, nee”, gaf ik toe.
“Wat heerlijk!”, antwoordde ze.Aankopen 26 februari 2014
En zo is het. Ik kocht dus weer wat boeken (terwijl ik eigenlijk alleen een boek terug ging brengen naar de bibliotheek).

Wat schafte ik aan?
De nieuwe Esther Verhoef, De Kraamphulp.
De kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust vinden elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste thriller ooit.

De slager van Klein Birma van Håkan Nesser. De laatste uit de Barbarotti-reeks.
Inspecteur Barbarotti duikt in een cold case: in 2007 is een man spoorloos verdwenen. Alles wijst in de richting van zijn toenmalige vriendin, die al eerder een gevangenisstraf heeft uitgezeten voor de moord op haar ex-man. Maar is het echt zo simpel? Ondertussen voelt Barbarotti zich door een gebeurtenis in zijn privéleven gedwongen om zich meer en meer tot God te richten. Hij heeft dringend antwoorden én geruststelling nodig.

Op de kaart van Simon Garfield.
Op de kaart is een onweerstaanbare zoektocht, rijk geïllustreerd en vol vermakelijke anekdotes, naar waar we waren, waar we zijn en waar we naartoe gaan.

Weer genoeg voor wat uurtjes leesplezier dus.

[bol_product_links block_id=”bol_530deb6c2fc9e_selected-products” products=”9200000021800200,9200000015038704,9200000010017567″ name=”blog” sub_id=”aankopen20140226″ link_color=”F3A703″ subtitle_color=”333333″ pricetype_color=”333333″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”05BFB0″ background_color=”FFFFFF” border_color=”AAAAAA” width=”640″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

3 gedachten over “Zijn er cadeautjes bij?”

 1. Oh ik ben zo nieuwsgierig naar het nieuwe boek van Esther Verhoef!!

  Ik ken Håkan Nesser niet maar ik heb net een boek van een Zweeds schrijvers duo gelezen dus ik word nu gelijk nieuwsgierig naar deze schrijver. Binnenkort eens even naar kijken in de bibliotheek.

  1. Vanmiddag al even gelezen in De Kraamhulp. Hij is weer fijn hoor.
   Hou ook erg van Scandinavische thriller schrijvers. Nesser leest vlot en is spannend. Ben benieuwd of je het wat vindt.
   Zag op je blog dat je Bastaardsuiker van Arjen Lubach hebt liggen. Heb ik toevallig vorige week uitgelezen. Vond ik zelf verrassend goed.

   1. Ah ik ga zaterdag naar de bieb, ik ga nu zeker naar wat boeken van Nesser kijken, dankjewel Miranda!
    Ik vind Bastaardsuiker tot nu toe een leuk boek, had ik niet verwacht (waarom, geen idee haha).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.