|

Winnen! Onderweg met Roadie van Thomas Acda

Recensie: onderweg met Roadie - Thomas Acda (blogtour)

Eerder deze week mocht ik de blogtour aftrappen en verscheen mijn recensie van Onderweg met Roadie van Thomas Acda. Misschien ben je naar aanleiding daarvan wel benieuwd geworden naar het boek, of wellicht was je dat sowieso al. Dat komt goed uit, want ik mag van Uitgeverij Lebowski een exemplaar weggeven aan één van mijn lezers.

Wat moet je daar voor doen? 

 1. Like de pagina van MirandaLeest op Facebook
 2. Laat een reactie achter onderaan deze blogpost en laat me weten waarom jij zo benieuwd bent naar Onderweg met Roadie van Thomas Acda.

Eenvoudig toch? Meedoen kan tot en met dinsdag 15 september 2015. Op woensdag 16 september maak ik de winnaar bekend.

p.s: wil je je kansen spreiden? De blogtour rond Onderweg met Roadie van Thomas Acda is nog volop bezig. Blogcollega’s Femke van More Delight en Connie van Connie’s Boekkies deelden hun recensies al en ook op hun blogs kun je een exemplaar winnen. Op de site van Uitgeverij Lebowski kun je zien wie er nog meer meedoen aan de blogtour.

Deze actie is afgelopen. Reageren is niet meer mogelijk.

Vergelijkbare berichten

24 reacties

 1. Hij kan goed zingen ,goed acteren,en nu ben ik reuze benieuwd of hij ook goed schrijven kan. Ik wil het boek graag lezen

 2. Veel mooie recensies gelezen, het moet wel een goed boek zijn. Ben er erg benieuwd naar.

 3. halloo thomas Acda!!! Wie wil dit nou niet?! Ik vind die man zo geweldig, en buiten dat, de cover ziet er ontzettend mooi uit! Echt heel avontuurlijk!! Dit wil iedereen gewoon lezen!

  (facebook: Dominique noah van delft)

 4. Naar aanleiding van je mooie recensie ben ik er helemaal van overtuigd, dit is een boek dat mijn zus moet lezen! Ben benieuwd of de bijzondere teksten en humor van Tomas Acda terug te vinden zijn in Onderweg met Roadie. Mijn zus is net als MirandaLeest fan van Acda en de Munnik en heeft genoten van hun optredens. Ze staat altijd voor iedereen klaar en via MirandaLeest zou ik haar graag verrassen met deze “roadtrip”.

 5. Ik zou dit boek alleen al willen lezen om het boekomslag. Daar staat mijn droomauto op waarmee ik dolgraag een roadtrip zou maken. Maakt dus ook nieuwsgierig naar dit boek…

 6. Heel benieuwd of Thomas Acda een boek geschreven heeft wat in een adem uitgelezen kan worden en mij zijn roadtrip helemaal kan laten meebeleven.

 7. Zo’n leuke man, dat kan toch niet anders dan een leuk boek geworden zijn!
  Ik doe graag mee.

 8. Ben fan van zijn muziek en acteerwerk, ben heel benieuwd hoe hij het als schrijver doet!

 9. Je Facebookpagina had ik reeds eerder geliked. Dit boek lijkt me een heerlijke ongedwongen reis di ik graag wil meemaken!

  Groetjes en succes met de actie, Rolf van der Leest

 10. Ik hou van Acda’s humor en ik weet zeker dat bij het lezen van zijn boek ook veel te lachen valt. Alleen al daarom wil ik dit boek graag lezen!

 11. Haha Miranda, niets roept zo veel reacties op als de mogelijkheid iets te winnen! 😉
  Ik doe ook erg graag mee. Ik ben erg benieuwd om te zien of die zinnen ook zo mooi aaneenrijgen zonder de muziek en uitgesponnen over vele bladzijden. …. en natuurlijk heb je me met jouw recensie er ook nieuwsgierig naar gemaakt wat die Nick van Simon er nu helemaal mee te maken heeft….

  Groetjes en succes met je blog!
  Bianca Dekkers

 12. Lijkt me heerlijk om dit boek te winnen. Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Genoeg over gehoord, maar ik wil er graag zelf een mening over vormen. Ik heb me vandaag weer voorgenomen om meer te lezen en dit zou een extra stimulans zijn. Ik wacht in spanning af!
  Gr. Evita

 13. Zou het boek graag lezen, ben erg benieuwd naar dit debuutroman. Misschien dat het lezen van dit boek me ook op idee brengt om een roadtrip te maken.

 14. Ik ben heel erg benieuwd of Thomas Acda naast het maken van droge grappen, mooie muziek ook een goed boek kan schrijven. Graag doe ik mee!
  Groetjes

 15. Waarom ik Onderweg met Roadie zou willen winnen? De voornaamste reden is eigenlijk heel simpel ik hou van lezen, heel veel lezen. En ik ben altijd gek op debuut boeken. Door dit boek te winnen sla ik twee vliegen in 1 klap. Maar ik wil het boek stiekem ook wel winnen om mijn man te plagen, die heeft niks met boeken en ik heb voorlopig ook een ‘verbod’ om nieuwe boeken aan te schaffen, maar hij heeft niks gezegd over winnen 😉

 16. Hi Miranda!

  Heel graag doe ik mee. Waarom ik dit boek wil lezen is omdat het een mengeling is van fictie en van non-fictie en wat gaat echt gebeurd zijn en wat niet? Dat lijkt me erg leuk om te ontdekken. Verder de man kon/kan meesterlijk schrijven met zijn liedjes, Kan hij dat ook met een boek?

  Nouja daarom wil ik het boek graag lezen.
  En je pagina heb ik opnieuw geliked! weet niet waarom hij weg was!

  Groetjes Anja

 17. Er zit vast een hoop levenservaring van Thomas in het boek verwerkt en omdat hij me humorvol maar soms ook somber lijkt, ben ik erg nieuwsgierig naar zijn boek.

 18. Onderweg met Roadie winnen??? Zeker!!! Als groot fan van Acda en de Munnik ben ik erg benieuwd wat Thomas te vertellen heeft in zijn boek.

 19. Omdat Thomas Acda een multi-talent is. Zo zal het programma ‘Dit was het nieuws’ nooit meer hetzelfde zijn, zo zonder hem (al was dat programma al een stuk minder sinds ze verhuist waren naar RTL4, de heer Acda wist het bij zijn terugkomst tenminste nog een beetje leuk te maken). Hij maakt mooie muziek. Komische theaterprogramma’s. Speelt altijd fijne rollen in films en tv-series. Dus ja, ik ben nu wel heel benieuwd naar zijn schrijfwerk. 🙂

 20. ik doe mee!
  ik ben erg benieuwd naar dit boek en zou het graag willen lezen ook omdat het genre en de schrijver nieuw voor me zijn!
  facebook geliked; zoe louwerse

Reacties zijn gesloten.