Winactie: Inferno pakket AFGELOPEN

Een paar jaar geleden kon je niet om de boeken van Dan Brown heen. Onder andere De Da Vinci code, Het Bernini Mysterie en zijn meeste recente boek, Inferno. Ik heb ze destijds allemaal met veel plezier gelezen. Niet alleen zijn ze razendspannend, maar doordat historische of wetenschappelijke feiten een belangrijke rol spelen maakt het mij ook altijd erg nieuwsgierig naar deze onderwerpen. En dat is altijd knap als een auteur dat voor elkaar krijgt. Vanaf 13 oktober draait de verfilming van Inferno in de Nederlandse bioscopen. En ik mag in samenwerking met Universal Pictures een hele leuke winactie organiseren.

Over Inferno

In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Win een Inferno-pakket
In samenwerking met Universal Pictures mag ik 3 Inferno pakketten weggeven. Ieder pakket bevat 2 bioscoopkaartjes voor de film, het boek Inferno van Dan Brown en een uniek Inferno leeslampje.

MirandaLeest boekenblog - winactie Inferno Dan Brown

Hoe maak je kans?
Heel eenvoudig. Laat hieronder een reactie achter dat je graag kans wilt maken op één van de pakketten. MirandaLeest volgen op Twitter of Facebook is altijd fijn. Meedoen kan dit keer alleen met een adres in Nederland en kan tot en met maandag 10 oktober 2016. Veel succes!

Deze winactie is afgelopen. Meedoen is niet meer mogelijk.

24 gedachten over “Winactie: Inferno pakket AFGELOPEN”

 1. Super leuk!! Ben al zo lang niet meer naar de bios geweest!! Lijkt me een goede film en Films met Tom Hanks zijn bijna altijd goed!! Ik doe graag mee.

 2. Doe graag mee, ik houd enorm van boeken met een historisch tintje en dan ook nog met codes enz.
  Klinkt erg als de Da Vinci Code, dus ben erg benieuwd. Ga de film zeker bekijken!

 3. Met veel plezier volg ik Miranda Leest al een tijd op Facebook. Maak graag kans om de ingenieuze mysteries van Dan Brown op te lossen. Heb de briljante boeken De Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie gelezen en van beide films genoten. Mijn leeslampje is stuk, dus een uniek Inferno leeslampje brengt licht in de duisternis. Misschien komen er zaken aan het licht die het daglicht niet kunnen verdragen. Inferno zou ik heel graag willen lezen en samen met mijn zus zien, want zij is ook gigantisch fan. Het lijkt me geweldig leuk om haar te kunnen verrassen met deze buitengewoon spannende film!

 4. Ik maak graag kans op dit super pakket.
  Ik volg je op Facebook

 5. Ik doe graag mee,
  al hoop ik van harte dat de film het boek dit keer wel overtreft 🙂

 6. Prachtige set van Dan Brown- Inferno. Ik hou ervan..en hier zou ik erg blij van worden. Superleuk..liked and shared.
  Grts Annette

 7. Wat een leuke actie. Zou het geweldig vinden ben heel benieuwd naar de film.

 8. Ik doe graag mee. Ik ben dol op de verhalen van Dan Brown met Robert Langdon in de hoofdrol. De film lijkt me overigens erg gaaf om te zien!

 9. Ik heb genoten van de Da Vinci code boek en film. Nu heel nieuwsgierig naar Inferno, doe dus graag mee!

 10. Ik waag hiervoor ook graag een gokje door te reageren. De verhalen van Dan Brown slokken mij altijd helemaal op als ik ze lees en ik ben heel benieuwd naar of de film Inferno dit zelfde effect op me zal hebben!

 11. Ik doe graag mee voor een avondje bios met manlief en het boek als verjaardagscadeau. Ik ben 19 oktober jarig 😀 Daarvoor heb ik alles uit de kast getrokken en dus het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg)

  groetjes Linda

 12. Leuk! Ik doe graag mee! Met zoon naar de film en zelf het boek nog eens lezen 🙂

 13. Op het laatste moment wil ik graag meedoen. Ik vond de Da Vinci code en Het Bernini Mysterie superspannend en nieuw leesvoer is sowieso altijd welkom. En ik ben een nieuwe volger op Twitter.

Reacties zijn gesloten.