Tips gevraagd: Summer e-reads

Voor de meeste mensen zit de vakantie er waarschijnlijk al weer op. Maar ik ben zwaar aan het aftellen, want nog even en dan heb ik ook eindelijk vakantie. Yes! En de belangrijkste vraag is uiteraard… welke boeken gaan er mee? Het antwoord van dit jaar? Geen! Wat? Dat kan toch niet waar zijn?

Nou, niet helemaal. Want ik heb besloten om alleen mijn e-reader mee te nemen. Tijdens mijn vakantie koop ik namelijk altijd ook nog de nodige boeken. En het is aan het eind van de vakantie altijd weer stressen om alles ingepakt te krijgen. Of ik loop met een halve hernia omdat ik nog even drie boeken (plus dat ene boek dat ik nog even met mijn laatste dollars op het vliegveld heb gekocht) in mijn handbagage kwijt moet. Dit jaar gaat dus in eerste instantie alleen mijn e-reader mee (al sluit ik niet uit dat ik op Schiphol nog even de boekhandel induik). Best een beetje een raar idee, maar dan kan ik extra losgaan in de Amerikaanse boekhandels!

lezen op Lanzarote
Dit was twee jaar geleden op Lanzarote. Brengt me direct weer in de vakantiestemming.

Gelukkig is mijn e-reader nog aardig gevuld met boeken van mijn Elly’s Choice abonnement (een tijd terug) en wat andere losse flodders. Maar, ik heb ook nog wel zin in een paar leuke nieuwe boeken. En daar heb ik jullie bij nodig.

Wat waren voor jullie nou echt de summer reads van dit jaar? Jullie hebben de zomervakantie waarschijnlijk al achter de rug, dus weten precies welk boek perfect geschikt is voor onderweg, een dagje aan het strand of om even mee bij te komen na een dagje sightseeing. Misschien zet ik ze wel op mijn e-reader voor de komende vakantie.

Vergelijkbare berichten

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.