Puzzel: The World of Freddie Mercury

Puzzelen bleek mij erg te helpen toen ik een paar jaar terug niet zo lekker in mijn vel zat. Het is lekker concreet, je weet precies wat je moet maken en dat je alles hebt (zolang de puzzel compleet is) om dat te bereiken. Lekker een muziekje of podcast aan en de tijd vliegt voorbij. Het is ook enorm verslavend. Want steeds als je er langsloopt kijk je toch even snel of je nog wat stukjes kunt leggen. Bovendien is ook het ook een hele gezellige bezigheid om samen te doen. Zeker met de komende donkere maanden in het vooruitzicht. Ik zit nog steeds regelmatig uren te puzzelen, daarom zal ik de komende tijd een paar van mijn favoriete puzzels delen.

Puzzel The World of Freddie Mercury
Puzzel The World of Freddie Mercury

Deze geweldige puzzel The World of Freddie Mercury vond ik vorig jaar per toeval in een cadeauwinkel in The Mall of the Netherlands. Ik was helemaal niet op zoek naar een puzzel, maar kreeg gelijk zin om deze te maken. Ik hou sowieso van een beetje popcultuurachtige puzzels. En van zo’n enorme kleurrijke puzzel word je toch helemaal vrolijk? Ik kocht hem vorig jaar dus als verjaardagscadeautje voor mezelf.

1.000 stukjes

Op deze puzzel met 1.000 stukjes staan allerlei bekende beelden van Freddie Mercury in cartoonvorm. Hoewel ik geen superfan ben, herken ik er toch nog genoeg. Zoals het beeld uit de iconische videoclip van I Want to Break Free. Verder zie je de andere leden van Queen natuurlijk, David Bowie (met wie Queen het nummer Under Pressure opnam), katten (Freddie was blijkbaar een groot kattenliefhebber), Montserrat Cabbalé (van het nummer Barcelona, voor de Olympische Spelen van 1992) en nog veel meer. In de doos zit ook een miniposter met het ontwerp van de puzzel. Handig om erbij te houden tijdens het maken om sommige details wat beter te bekijken. Ik heb deze puzzel met enorm veel plezier gemaakt en ga hem in de toekomst zeker nog eens maken.

Puzzel The World of Freddie Mercury of Queen kopen?

Ik zie dat er een hele reeks met Queen puzzels is, met alle covers van hun albums. Dus voor superfans van Queen valt er genoeg te puzzelen!

Via bovenstaande links kun je de genoemde boeken/artikelen direct bestellen bij Bol.com. MirandaLeest ontvangt dan een kleine commissie. Dus heel erg bedankt als je via deze link bestelt. Maar uiteraard vind je de genoemde boeken/artikelen ook bij je lokale boekhandel/winkel.

Freddie Mercury puzzel

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Wat een ontzettende leuke legpuzzel, zoiets heb ik nog nooit gezien. Ik ken wel de foto’s van landschappen en kastelen of een stadstafereeltje en ook die van Jan van Hasteren met heel veel getekende poppetjes. Dus erg origineel en verrassend deze Freddy Mercury puzzel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.