I like big books and I cannot lie!

Maar niet alleen dikke boeken hoor, ik (Miranda Schuchhard) lees eigenlijk alles wat los en vast zit. Fictie, non-fictie, literaire thrillers, biografieën, Engels, Nederlands, e-books, luisterboeken, tijdschriften, blogs. Alleen fantasy en young adult zul je niet zo snel bij mij in de boekenkast zien staan. Ik heb een zwak voor boeken over muziek. Een biografie van een markante muzikant, een schitterende roman waarin muziek een belangrijke rol speelt, mooie verhalen over muziek. Ik lees ze met veel plezier. Ook op mijn blog besteed ik er graag aandacht aan.

Start MirandaLeest in 2014

Mijn blog ben ik begin 2014 begonnen omdat ik mijn liefde voor lezen, boeken en alles wat daarmee te maken heeft graag wilde delen. Je vindt op MirandaLeest dan ook niet alleen recensies, maar ook verslagen van evenementen, boekentips en andere interessante weetjes voor boekenliefhebbers.

MirandaLeest 2.0 in 2023 – Meer dan boeken

Na een blogpauze ben ik in het najaar van 2023 weer opnieuw begonnen met bloggen op MirandaLeest. Boeken en alles wat met lezen te maken heeft, blijft een belangrijk onderdeel. Maar ook wil ik vaker aandacht besteden aan mijn creatieve hobby’s. Al jaren probeer ik van alles uit, van art journaling en scrapbooking tot borduren en collages maken. Soms is een hobby een korte bevlieging en soms een blijvertje. Maar in beide gevallen lijkt het me leuk om er wat vaker iets over te delen. Ook mag ik graag puzzels maken (legpuzzels) en ben ik helemaal fan van LEGO voor volwassenen. En ik geef mezelf ook  de ruimte om te bloggen over andere onderwerpen die me boeien, dus verwacht soms ook podcasttips, theatertips of andere berichten.

Over Miranda

Geboren (in 1977) en getogen in het prachtige Leiden. In het dagelijks leven werk ik als contentmanager. Daarnaast ben ik nog steeds aan het uitzoeken wat ik later wil worden. Wanneer ik niet verdiept ben in een boek of creatief bezig ben, mag ik ook graag een mooie wandeling maken. Op MirandaWandelt heb ik ook een tijd geblogd over mijn liefde voor wandelen. Regelmatig bezoek ik theatervoorstellingen en concerten.

Producten bestellen bij Bol via MirandaLeest

Bij de meeste van mijn berichten vind je directe bestellinks naar Bol.com. Bestel je via deze links, dan ontvangt MirandaLeest een kleine commissie, ook als je iets anders bestelt. Het kost jou verder niets extra’s. Dus superfijn als je hier gebruik van maakt. Maar de meeste producten kun je natuurlijk ook kopen in je lokale boekhandel of een andere winkel bij jou in de buurt.

Over mijn recensies
Recensies op MirandaLeest reflecteren altijd mijn persoonlijke mening. Hoewel ik regelmatig een recensie-exemplaar ontvang van een uitgeverij beïnvloedt dat op geen enkele manier mijn beoordeling over het betreffende boek.

Privacybeleid
Het privacybeleid van MirandaLeest vind je hier