Over MirandaLeest

I like big books and I cannot lie!

Maar niet alleen dikke boeken hoor, ik (Miranda Schuchhard) lees eigenlijk alles wat los en vast zit. Fictie, non-fictie, literaire thrillers, biografieën, Engels, Nederlands, e-books, luisterboeken, tijdschriften, blogs. Alleen fantasy en young adult zul je niet zo snel bij mij in de boekenkast zien staan.

Ik heb een zwak voor boeken over muziek. Een biografie van een markante muzikant, een schitterende roman waarin muziek een belangrijke rol speelt, mooie verhalen over muziek. Ik lees ze met veel plezier. Ook op mijn blog besteed ik er graag aandacht aan.

Mijn blog ben ik begin 2014 begonnen omdat ik mijn liefde voor lezen, boeken en alles wat daarmee te maken heeft graag wilde delen. Je vindt op MirandaLeest dan ook niet alleen recensies, maar ook verslagen van evenementen, boekentips en andere interessante weetjes voor boekenliefhebbers.

Sinds 2016 mag ik ook regelmatig boeken op het gebied van muziek en cultuur lezen voor bol.com Lees Magazine. De volledig recensies van die boeken vind je op mijn profiel op bol.com Lees Magazine.

In het dagelijks leven werk ik als contentmanager. Het lijkt me fantastisch om ooit mijn werkervaring en grootste passie (lezen) te combineren met een baan als contentmanager (of vertaler) in de boekenwereld.

Verder hou ik (in willekeurige volgorde) van: Leiden, art journals, onderweg zijn, de Verenigde Staten (als vakantieland), cabaret, bijna, chocolade.

Boeken bestellen via MirandaLeest
Bij de meeste van mijn berichten vind je directe bestellinks naar Bol.com. Bestel je via deze links, dan ontvangt MirandaLeest een kleine commissie. Deze opbrengsten worden besteed aan het onderhoud van de site, leuke winacties en andere bloggerelateerde uitgaven. Superfijn dus als je hier gebruik van maakt. Maar je kunt de genoemde boeken uiteraard ook aanschaffen in de reguliere boekhandel of een andere webshop, of je leent ze in de bibliotheek.

Over mijn recensies
Recensies op MirandaLeest reflecteren altijd mijn persoonlijke mening. Hoewel ik regelmatig een recensie-exemplaar ontvang van een uitgeverij beïnvloedt dat op geen enkele manier mijn beoordeling over het betreffende boek.

Privacybeleid
Het privacybeleid van MirandaLeest vind je hier

 

4 reacties

Geef een antwoord

Required fields are marked *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.