MirandaLeest 2.0 komt eraan

MirandaLeest komt terug. Of, nou ja, soort van. Een versie 2.0. Met wat vertrouwde elementen en een aantal nieuwe. Ik vertel je er graag meer over.

Boekentips, bookhauls en meer

Al een tijdje kriebelde het om weer af en toe boekentips te delen. Of om te laten zien welke boeken ik kocht (bookhauls). Hoewel ik dat ook wel op Instagram deel, wil ik er soms net even iets meer over zeggen dan ik in een story op Instagram kwijt kan. Dus tijd om, na ruim twee jaar, het stof weer eens van MirandaLeest te blazen. Hele uitgebreide recensies zoals voorheen komen er denk niet meer, maar korte reviews en andere leuke boekenpostst zeker.

Hobby en creatief

Naast lezen, probeer ik ook regelmatig tijd te maken voor creatieve hobby’s. Borduren, art journaling, puzzelen, collages, ik heb het allemaal geprobeerd. Ook daar wil ik graag wat meer van delen. Dus dat zul je ook regelmatig op MirandaLeest 2.0 terug gaan zien.

Mijn drie favoriete boeken van de afgelopen tijd

Terwijl ik achter de schermen nog aan de slag ga met de lay-out en wat technische zaken van het blog, deel ik vast drie boeken waar ik de afgelopen maanden het meest van heb genoten.

Leed en lief – Meg Mason

Wow, dit boek kwam wel binnen. Een roman over mentale gezondheid. Knap hoe het aan de ene kant heel luchtig is en lekker wegleest, maar ook heel goed laat zien hoe ontwrichtend mentale problemen kunnen zijn. Ik had meermaals een flink brok in mijn keel tijdens het lezen.
(Ik las deze overigens in het Engels, de Engelse titel is Sorrow and Bliss)

De grote cirkel – Maggie Shipstead

De Grote Cirkel volgt de levens van twee vrouwen. Begin twintigste eeuw, waar de vrijgevochten Marian het plan opvat om pilote te worden. En begin eenentwintigste eeuw, actrice Hadley die gevraagd wordt om Marian te vertolken in een film. Twee compleet verschillende tijden, maar toch zijn er veel thema’s waar beide vrouwen mee te maken krijgen. Een heerlijk boek om je komende herfst helemaal in te verliezen. Dat kan ook wel met bijna 700 pagina’s (het motto van MirandaLeest is niet voor niets I Like Big Books and I Cannot Lie).

Romantic Comedy – Curtis Sittenfeld

Volgens mij is deze (nog) niet vertaald in het Nederlands. Ik las deze dan ook weer in het Engels. Ben sowieso al fan van de boeken van Curtis Sittenfeld vanaf Prep. Maar Romantic Comedy is ook weer erg fijn. Een roman over een schrijfster bij een late-night show, die zich verwondert over de liefde en de verschillende spelregels die er soms lijken te gelden voor mannen en vrouwen. Een lekker feelgood boek.

Via bovenstaande links kun je de genoemde boeken/artikelen direct bestellen bij Bol.com. MirandaLeest ontvangt dan een kleine commissie. Dus heel erg bedankt als je via deze link bestelt. Maar uiteraard vind je de genoemde boeken/artikelen ook bij je lokale boekhandel/winkel.

Coming soon en volg me ook op Instagram

Zoals gezegd, moet ik nog even aan de slag om alles voor MirandaLeest 2.0 in orde te maken. Maar ik hoop je hier over een tijdje weer te verwelkomen. In de tussentijd kun je me ook altijd volgen op Instagram.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.