Intussen op internet

Literaire tattoos
In mijn post over de Very Inspiring Blog Award onthulde ik al dat ik al jaren een tattoo wil, maar nog altijd niet precies weet wat. Mischien moet ik eens beginnen met een van deze tijdelijke tattoos die door Huffington Post zijn verzameld. Of wellicht kan ik inspiratie vinden bij deze 12 literaire tattoos die Mental Floss verzamelde.

15 woorden voor booknerds
Heb jij ook zo’n last van Tsondoku? Ik wel. En Page-a-vu heb ik ook wel eens. Deze, en nog 13 andere woorden voor booknerds vind je op het blog van Barnes and Noble

Before their books were famous
Schrijvers zijn net mensen. Ze moeten ook gewoon werken voor hun geld. En voordat ze dat deden met schrijven hadden deze auteurs verschillende baantjes. Bij welke bekende auteur kon je bijvoorbeeld het dak van je auto laten repareren? En welke auteur, die later een zeer teruggetrokken bestaan leidde, vermaakte mensen op een cruiseschip? De Huffington Post onthult het.

Literatuur om je nek
Kettinkjes geinspireerd door bekende auteurs
Hier wordt ik heel hebberig van. Hele fijne kettinkjes die geïnspireerd zijn op bekende auteurs en hun werk. Helaas zijn op de Etsy shop Literary Emporium momenteel bijna allemaal uitverkocht. Komt vast doordat Buzzfeed er een stukje aan weidde, maar gelukkig hebben zij een paar mooie exemplaren online gezet op hun pagina 16 stunning minimalist necklaces inspired by famous authors.

Interview Karin Slaughter
Onlangs verscheen Veroordeeld, het nieuwe boek van Karin Slaughter. Ik schreef er al eerder een recensie over. Barnes and Noble interviewde Karin over het boek en over een heleboel andere zaken. Lees het interview hier.

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.