Instagram challenge van Blossom Books

Instagram. Ik ben er dol op en check zeker een paar keer per dag mijn feed, of een bepaalde hashtag om te kijken wat voor moois er weer gepost is. Je bent zo weer een uur verder. In augustus deed ik mee aan een instagram challenge georganiseerd door Blossom Books, de #bbbookstagram. Voor iedere dag een opdracht, natuurlijk rond het thema boeken. Ik vind dit soort uitdagingen altijd enorm leuk. Het is sowieso een goede manier om eens na te denken over welke boeken je leest en dat te delen met anderen, maar ook een prima gelegenheid om nieuwe accounts te ontdekken en om te zien wat andere mensen lezen.

Een aantal dagen heb ik overgeslagen, ofwel omdat het onderwerp me niet aansprak, ik geen inspiratie had of omdat ik het simpelweg was vergeten. Maar hieronder vind je een selectie van foto’s die ik plaatste. Wil je alle foto’s zien of vind je het leuk om me te volgen, je vindt me op Instagram als mirandaleestnl

Goed, je moet ze een beetje door elkaar husselen, maar dan heb je dus wel een regenboog aan (Knausgard) boeken #bbbookstagram

Een foto die is geplaatst door Miranda (@mirandaleestnl) op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.