Hebben! Roald Dahl chocolade

Boeken en chocolade zijn wat mij betreft een uitstekende combinatie. Ik werd dan ook reuze enthousiast toen ik net dit overheerlijke pakket met Roald Dahl chocoladerepen voorbij zag komen. De repen zijn geïnspireerd op de boeken van Dahl en ik vind ze alleen vanwege de wikkels en de namen zoals Mr Twit’s Beardy Breakfast en Frobscottle and Snozzcomber al enorm de moeite waard (dat ik dol ben op chocolade speelt ook zeker mee). Jammer genoeg (of maar beter eigenlijk) is het pakket momenteel uitverkocht.

Roald Dahl chocolade

 

Mocht je al op zoek zijn naar cadeaus voor Sinterklaas, Kerst of iets anders, dan is het sowieso wel even leuk om te kijken op de shop van Roald Dahl HQ. Want naast chocolade zijn er ook een hoop andere fijne Roald Dahl goodies te vinden, van kleding tot speelgoed en natuurlijk boeken. Ben je er snel bij, dan kun je tot en met 28 november ook nog profiteren van 15% korting vanwege Black Friday en Cyber Monday. Gebruik dan de kortingscode GOBBLEFUNK bij het afrekenen. Meer informatie vind je op de de shop van Roald Dahl HQ.

Roald Dahl woordenboek
En ben je Roald Dahl fan of op zoek naar een cadeau voor iemand die gek is op Roald Dahl dan is ook het Roald Dahl woordenboek echt een feestje. Mijn recensie over het Roald Dahl woordenboek lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.