Gelukkig nieuwjaar en blogbreak

Gelukkig nieuwjaar

Ik wens alle bezoekers van MirandaLeest een gelukkig nieuwjaar. Met veel liefde, gezondheid en natuurlijk heel veel mooie boeken.

Blogbreak
Zoals jullie misschien gemerkt hebben was het in december wat rustiger op MirandaLeest. Hoewel het beginnen met mijn blog een van de beste, zo niet het beste, is wat ik ooit heb gedaan, merk ik dat het me de laatste tijd een beetje ontbrak aan tijd, energie en inspiratie om te bloggen. En dat er ook minder tijd en energie over bleef voor andere dingen.

Daarom neem ik voorlopig een blogpauze. Ik sluit niet uit dat er sporadisch nog wel een blogpost verschijnt, maar minder vaak dan jullie gewend zijn. Natuurlijk blijf ik lezen en ook actief op sociale media, dus blijf me vooral volgen op Twitter, Instagram en GoodReads. Hoelang mijn blogbreak precies gaat duren weet ik niet, maar zodra ik weer wat actiever ga bloggen (en dat ben ik zeker van plan) zijn jullie natuurlijk de eerste die het horen.

 

3 reacties

  1. Gelukkig Nieuwjaar Miranda! Hopelijk zorgt die blogpauze ervoor dat je 2017 op een rustigere manier kan starten én nog meer van het lezen kan genieten. Dankzij Bloglovin merk ik het meteen wanneer er hier terug een blogpost verschijnt.

  2. Pingback: Wat ik deed tijdens mijn blogpauze | MirandaLeest - boekenblog

Geef een reactie

Required fields are marked *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.