De week van het sportboek: 18 tot en met 25 april

De week van het sportboek

Van 18 tot en met 25 april is het de Week van het sportboek. Deze week loopt gelijk met de Nationale sportweek, georganiseerd door het NOC*NSF. Sport brengt schitterende verhalen met zich mee. Over doorzettingsvermogen, ontberingen, succesverhalen, maar ook de diepe dalen waar sommige sporters doorheen gaan. Inspirerende verhalen vaak, die kunnen motiveren of de mens achter de sporter laten zien.

Sportboek van het jaar
Tijdens de week van het sportboek kan er gestemd worden op het sportboek van het jaar. De genomineerden voor de publieksprijs zijn:

  • Solo van Wilfried De Jong
  • Commentator van Mart Smeets
  • Bureau Sport van Erik Dijkstra en Frank Evenblij
  • Kieft van Michel van Egmond
  • Wilco Kelderman bestaat niet van Thijs Zonneveld

Maar, je kunt ook stemmen op je eigen favoriet. Je stem doorgeven kan tot en met 24 april. Ik weet al waar ik op ga stemmen, ook niet zo moeilijk, want ik las maar één sportboek. En wel Kieft van Michel Van Egmond, het indrukwekkende verhaal van oud-voetballer Wim Kieft over zijn verslaving en hoe hij daar de strijd mee aanging.
Stemmen op het sportboek van het jaar
Lees mijn recensie van Kieft van Michel van Egmond

Sportboeken met korting
Daarnaast zijn ook een heleboel titels op sportgebied tijdelijk (t/m 17 mei) in prijs verlaagd. Leuk voor de lezende sporter (of de sportende lezer) of misschien alvast het ideale moment om een vaderdagcadeautje in te slaan? Boeken over voetbaltrainer Alex Ferguson, voetballers Messi of Ronaldo, bokser Mike Tyson of tennisser Novak Djokovic, maar ook boeken van Mart Smeets, Humberto Tan of Jan Mulder. Er zit vast iets moois bij voor de ware sportfanaat.
Overzicht van de sporttitels met korting en de bijbehorende kortingsbon

Wat is jouw favoriete sportboek?

Een van de genomineerde titels lezen? Via onderstaande links kun je ze rechtstreeks bestellen bij Bol.com (en ontvangt MirandaLeest een kleine commissie)

Bestel Solo van Wilfried de Jong
Bestel Commentator van Mart Smeets
Bestel Bureau Sport van Erik Dijkstra en Frank Evenblij
Bestel Kieft van Michel van Egmond
Bestel Wilco Kelderman bestaat niet van Thijs Zonneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.